Skoč na obsah Skoč na menu
poslať odkaz na túto stránku emailom  vytlačiť

Písomný súhlas k spracúvaniu osobných údajov


Písomný súhlas k spracúvaniu osobných údajov

 

/v zmysle zákona č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov/

 

Podpísaný/á :   ..............................................................................................................................

 

Trvalým bydliskom: .....................................................................................................................

 

Zákonný zástupca dieťaťa:  ......................................................., nar. :  ......................................

     

Trvalým bydliskom:  ....................................................................................................................                                          

je oboznámený/á s nasledujúcimi informáciami, ktorých správnosť a aktuálnosť svojím podpisom potvrdzuje.

 

Prevádzkovateľ:                                   MG ART GALÉRIA

                                                                M. R. Štefánika 141 / 13, 017 01 Považská Bystrica

 

Účel spracúvania osobných údajov:  interné spracovanie údajov na spracovanie prihlášky do výtvarnej súťaže, uverejnenie mena dieťaťa na listine ocenených na webovej stránke MG ART GALÉRIE, sociálnych sieťach a na popiskách prác v galérii počas výstavy

 

Zoznam osobných údajov:              meno, priezvisko, dátum narodenia, trvalé bydlisko dieťaťa,

                                                   titul, meno, priezvisko, trvalé bydlisko, e-mail, tel. číslo zákonného zástupcu                                  

                

Doba poskytnutia súhlasu:               počas trvania súťaže a výstavy „Dotkni sa umenia“           

 

Dotknutá osoba týmto čestne prehlasuje, že dáva prevádzkovateľovi svoj výslovný a bezvýhradný súhlas, aby spracúval jej osobné údaje vo vyššie uvedenom rozsahu, na uvedený účel a počas vyššie uvedenej doby.

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

Spracúvanie osobných údajov sa riadi nariadením EP a R EÚ č. 2016/679 o ochrane osobných údajov a zákonom SR č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

Dotknutá osoba potvrdzuje podpísaním tohto dokumentu, že prevádzkovateľ splnil oznamovaciu povinnosť o ochrane osobný údajov.

 

 

V Považskej Bystrici, dňa .....................                   .............................................................

                                                                                    Dotknutá osoba: /zákonný zástupca/

                                                                                                                     

 
© 2008 MG ART galéria | info@mgartgaleria.sk | podmienky používania | kontaktný formulár | novinky